Over ons

“Over ons” gaat niet over MDTechnical maar over wat MDTechnical voor jou kan doen!

Ben je voor industriele of assemblage applicaties op zoek naar doseerapparatuur om te lijmen of om een afdichting, coating of vetdruppel te doseren dan adviseren wij je graag. En ben je overtuigd van wat wij je adviseren dan vinden we het geweldig om je opdracht uit te mogen voeren!

Ervaring en kennis delen

Bij MDTechnical werken mensen met technische opleiding en praktische ervaring. Geen wollige verkooppraatjes maar een oplossing waarmee je door kan. Veel van onze producten worden uit voorraad geleverd en systemen kunnen vaak met korte levertijd in bedrijf worden gesteld. En gaat het een keer mis of is er gewoon preventief onderhoud nodig dan lossen onze service engineers dat op, zo snel als mogelijk en natuurlijk op locatie.

De beste willen zijn

Niet altijd de goedkoopste, wel de beste – dat is wat en wie we willen zijn. Best in kwaliteit, best in betrouwbaarheid en eerlijkheid en best in nakomen van afspraken vinden onze klanten belangrijker dan de laagst mogelijke prijs. Veel van onze klanten zijn bereid hun ervaring met MDTechnical met je te delen, vraag ons gerust en we brengen je graag met onze ambassadeurs in contact!

Altijd dichtbij

MDTechnical is gevestigd in Bunnik, vlak bij Utrecht. Binnen 2 uur zijn we in Groningen, Den Helder, Hengelo, Rijssel en Brussel – Luxemburg duurt iets langer maar we vertrekken dan nog vroeger van huis. Onze buitendienstmedewerkers en service engineers zijn altijd dichtbij.

Teamwork

De medewerkers van MDTechnical staan voor je klaar. We bezoeken je graag om projecten en applicaties bij jou in je bedrijf te bespreken. We ondersteunen je vanuit de binnendienst om orders te verwerken, om aanbiedingen uit te werken en om telefonisch technisch advies te verlenen. Onze servicemonteur snelt met zijn service-bus door de Benelux om onderhoud, inbedrijfstellingen en service te verlenen.